Von der Layen dhe Charles Michel para takimit të G7: Hetoni origjinën e koronavirusit

Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Layen dhe presidenti i Këshillit Evropian Charles Michel bënë thirrje për një hetim mbi origjinën e pandemisë COVID-19, duke rritur presionin mbi Kinën për të qenë më transparent përpara takimit të G7. Von der Layen tha se “ne duhet të dimë se ku filloi pandemia në mënyrë që … Continue reading Von der Layen dhe Charles Michel para takimit të G7: Hetoni origjinën e koronavirusit