Volkswagen prezanton një model krejtësisht të ri në janar

Volkswagen prezanton një model krejtësisht të ri në janar

Volkswagen njoftoi se në fillim të vitit në CES-in e ardhshëm në Las Vegas, do të prezantojë një model të ri, ndonëse të “kamufluar”.

Gjithashtu, prodhuesi gjerman premtoi të zbulojë emrin e modelit të ri. Tani për tani dimë vetëm se bëhet fjalë për një makinë elektrike nga familja ID, dhe supozimet nga qarqet e afërta me Volkswagen thonë se është koncepti ID Aero, i cili mund të bëhet ID serial 7.


Për kujtesë, koncepti me të njëjtin emër u prezantua në qershor si shpallja e modelit të parë elektrik global të markës. Ai është i instaluar në platformën mekanike MEB me grupin e njohur të lëvizjes, i cili përbëhet nga një bateri 77 kWh dhe dy opsione lëvizëse – me një motor elektrik dhe 201 kuaj fuqi dhe me dy me një fuqi totale prej 299 kuaj fuqi.

Një variant më i dobët duhet të ketë një distancë më të madhe se 600 km.

Lexo edhe

Video