Vjedhin topa futbolli në palestrën sportive të shkollës

Vjedhin topa futbolli në palestrën sportive të shkollës

Një punëtor i sigurimit ka raportuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar brenda palestrës sportive të shkollës dhe nga aty kanë vjedhur disa topa futbolli.


Sipas Policisë, rasti i raportuar në Pejë dhe vlera e dëmit është rreth 400 euro. Policia po vazhdon hetimet.

Video