Vjedhin dy trotinet elektrik, arrestohen dy të mitur

Vjedhin dy trotinet elektrik, arrestohen dy të mitur

Policia e Kosovës ёshtё informuar se nё rrugёn “Dervish Rozhaja” nw Pejё, gjatё natёs sё datёs 9 gusht, persona tё dyshuar i kanё vjedhur dy trotinet elektrik nё vlerё prej 900 euro.


Sipas policisë, pas një pune intensive nga hetuesit e Stacionit Policor nё Pejё, dje janё identifikuar dhe arrestuar dy persona tё dyshuar tё mitur, por dyshohet se vjedhjen e kanё kryer së bashku me dy persona tё tjerё tё moshёs madhore, tё cilёt gjinden nё arrati.

“Tritonetat e sekuestruar nga tё dyshuarit, me kohë do ti kthehen pronarit legjitim. Kёta persona dyshohet se kanё kryer edhe shtatё  vepra tё tjera penale (vjedhje te tritonetave, biçikletave) etj, nё disa lokacione tё ndryshme. Tё dyshuarit me vendim tё prokurorit tё shtetit janё ndaliuar pёr 24-orё”,thuhet në njoftim .

Lexo edhe

Video