Vizitë te veterinari me fëmijët e kopshtit ”Shtëpia Magjike”

Vizitë te veterinari me fëmijët e kopshtit ”Shtëpia Magjike”

Kafshët janë mjaft të rëndësishme për ne e veçanërisht për fëmijët. Ndërmjet fëmijëve e miqve tanë të mbuluar me qime krijohet një lidhje shumë e veçantë pasi që përveç dashurisë së pakushtëzuar që kafshët u ofrojnë fëmijëve, lidhja afektive midis kafshëve dhe fëmijëve sjell edhe një sërë përfitimesh për këta të fundit. Ata mësojnë përgjegjësinë, forcojnë lidhjet familjare si dhe përmirësojnë edhe aftësitë shoqërore. Nisur na kjo, së bashku me fëmijët e kopshtit ”Shtëpia Magjike” vizituam klinikën veterinare ”Pet Care”. Aty patëm mundësi të bëjmë pytje rreth kafshëve si dhe t’i duam dhe të perkujdesemi per to!

Për më shumë ndiqni videon!Lexo edhe

Video