Vizita në SHBA, Kryeziu: Kurti nuk merr mëditje për udhëtimet jashtë vendit

Vizita në SHBA, Kryeziu: Kurti nuk merr mëditje për udhëtimet jashtë vendit

Zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës Përparim Kryeziu ka folur rreth mëditjeve të kryeministrit Albin Kurti gjatë vizitës në SHBA.


Kryeziu në një postim në Facebook ka shkruar se Kurti nuk pranon mëditje për udhëtimet jashtë vendit.

“Sipas ligjit edhe mund t’i takojnë, por ai me vullnet dhe dëshirë nuk pranon mëditje për udhëtimet jashtë vendit.  Nuk ka marrë mëditje në asnjë udhëtim që prej kur është zgjedhur për herë të parë kryeministër, ashtu po vepron edhe tani”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

Video