Vitia tregon masat e reja dhe bën apel për respektimin e tyre në fushatë zgjedhore

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka deklaruar se nga e hëna e 27 shtatorit, do të nis procesi mësimor në institucione parashkollore dhe qëndrimit ditor . Kurse, klientët dhe stafi i gastronomisë, duhet të posedojnë njërën nga dëshmitë siç është certifikata e vaksinimit ose ndonjërin nga testet për COVID-19, në mënyrë që të iu lejohet … Continue reading Vitia tregon masat e reja dhe bën apel për respektimin e tyre në fushatë zgjedhore