Vitia: S’ka raste të reja me koronavirus, barnat e përdorura po kanë efekt

Vitia: S’ka raste të reja me koronavirus, barnat e përdorura po kanë efekt

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, në një konferencë për media ka folur rreth masave që i kanë ndërmarr për parandalimin e koronavirusit.


Ai bëri të ditur se nuk ka asnjë rast të ri me koronavirus dhe se disa barna kanë pasur reagim pozitiv te pacientët.

Andaj tha se kanë porositur këto lloj barnash që të sigurojnë për të gjithë pacientët e prekur nga koronaviruasi.

Lexo edhe

error: