Vitia në Deçan: Situata nën kontroll, më pak pacientë po kërkojnë ndihmë

Derisa ende nuk dihet për shkaktarin e helmimit të mbi 1500 banorëve të Deçanit, një pjesë e analizave po pritet të dërgohen jashtë vendit. Ndërkohë, për një pjesë të analizave të tjera po priten rezultatet gjatë këtyre ditëve. Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia bashkë me ministrin e Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi kanë vizituar … Continue reading Vitia në Deçan: Situata nën kontroll, më pak pacientë po kërkojnë ndihmë