Viti i Ri në kopshtin “Bota” dhe në “Kids World”

Viti i Ri në kopshtin “Bota” dhe në “Kids World”

Fëmijët e kopshtit “Bota” vizituan ambientin magjik të lojërave “Kids World” në Gjilan.

Përmes këngës dhe vallëzimit aty u krijua një atmosferë e ngrohtë festive.


Por, surpriza më e bukur ishte kur fëmijët u rikthyen në kopsht për të gjetur Babgjyshin e Vitit të Ri dhe për të marrë dhurata.

Për më shukë ndiqni kronikën e përgatitur në edicionin festiv të emisionit “Foleja”.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.