Veteranët e UÇK-së sot në protestë

Organizatat e dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare e Kosovës sot do të protestojnë para Qeverisë së Kosovës dhe Kuvendit të Kosovës për të shprehur kundërshtimin e tyre në lidhje me miratimin e Projektligji për rritjen e pagës minimale por që lë jashtë rritjes pensionet e tyre. Të martën Kuvendi i Kosovës miratoi në parim, … Continue reading Veteranët e UÇK-së sot në protestë