Vetëm me FIBULA, fluturime direkte nga Prishtina për Antalya

Vetëm me FIBULA, fluturime direkte nga Prishtina për Antalya

Sot fillon sezona 23-të radhazi me fluturime direkte nga Prishtina për Antalya “VERA 2022”.

14 fluturime direkte në javë për ANTALYA dhe 2 fluturime direkte për BODRUM.

Oferta të ndryshme në më shumë se 600 hotele ne Rivierën e ANTALYA dhe më shumë se 150 hotele në Rivierën e BODRUMI!

VERA 2022 është VERA FIBULA!

Më shumë se 125000 udhëtarë nga Kosova shijuan me ne detin, diellin, plazhet, bukuritë dhe luksin e hoteleve në:

Kemer, Antalya, Lara, Belek, Side, Alanya & Bodrum!


FIBULA është FIBULA!

Ju mirëpresim në të gjitha agjencionet e autorizuara në Kosovë dhe në zyret tona

038/045/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren në Abi Çarshia

045 373 666, Gjakovë te Çarshia e Jupave

FIBULA your TRAVEL expert!

Lexo edhe

Video