Vetëm dy raste pozitive me COVID-19

Vetëm dy raste pozitive me COVID-19

Katërmbëdhjetë testime janë bërë gjatë 24 orëve të fundit, prej të cilave nuk ka rezultuar asnjë rast pozitiv me COVID-19.


Sipas një njoftimi të Ministrisë së Shëndetësisë, janë dy raste aktive dhe dje nuk është kryer asnjë vaksinim.

Lexo edhe

Video