Vetëm 7 pacientë me COVID-19 në Infektivë, 2 prej tyre në mjekim intensiv

Vetëm 7 pacientë me COVID-19 në Infektivë, 2 prej tyre në mjekim intensiv

Në Klinikën Infektive të QKUK, sot gjenden të hospitalizuar 11 pacientë.

Prej tyre, të sëmurë me Covid -19 janë gjithsej 7 pacientë.


Nga 7 pacientë të infektuar me Covid 19, 4 raste janë në gjendje stabile, 3 raste janë në gjendje më të rënduar në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive (2 prej tyre janë duke u trajtuar në Mjekimin Intensiv).

Sot lirohen nga klinika 3 pacientë në gjendje të mirë shëndetësore për vetizolim në shtëpi, ndërsa vazhdon trajtimi i një pacienti, i cili ka rezultuar negativ në testimet e fundit për Covid -19.

Lexo edhe

error: