Vera s’ka mbaruar, rezervoni në Regina Group dhe përfitoni 20% zbritje

Vera s’ka mbaruar, rezervoni në Regina Group dhe përfitoni 20% zbritje

Mos ngurroni të rezervoni pushimet tuaja në shtator në Regina Group.

Për çdo pushues nga Kosova që rezervon më shumë se 4 net qëndrimi, Regina Group ofron rapid test falas për kthimin në Kosovë.

Ju mendoni për pushime, në mendojmë për gjithçka tjetër…!

Për rezervimet mbas datës 6 Shtator Regina Group iu rimburson edhe rapid testet për hyrjen në Shqipëri. 

Vera s’ka mbaruar!

Rezervoni tani në:


Hotel Regina Blu

Hotel Regina City

Hotel Regina Garden

Mob. +355692065399

Mail: [email protected]

Regina Group lider në industrinë e turizmit!

#Serviceyoucantrust

Lexo edhe

Video