Vera sjell Magjinë në ETC

Vera sjell Magjinë në ETC

Vera sjell Magjinë në ETC nga data 1 deri më 8 korrik

Event dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme dhe risi në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3x2it3j

Blini më shumë e shpenzoni më pak nga ofertat e përzgjedhura me zbritje deri në 50% dhe rreth 30 artikuj me Gratis apo Duo Pack.

Për konsumatorët e ETC , kjo javë do të jetë më argëtuese nën përcjelljen e aktiviteteve magjike. Rreth 5000 dhurata , mundësi të jeni fitues i çasteve magjike të 50 shportave falas apo shpërblimeve automatike.


Edhe për fëmijë do të ketë shumë dhurata dhe surpriza.

Ofertat mund t’i përcillni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3x2it3j

Në faqen zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/ 

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Me pak magji, ju do të kurseni shumë në ETC

Lexo edhe

Video

error: