Vera juaj në Kefaluka Hotel 5* mbetet e paharruar

Vera juaj në Kefaluka Hotel 5* mbetet e paharruar

A je bo gati për Bodrum?

Lirë e mirë veç te na ki ❤

Në Kefaluka Hotel, gjeni freski, teksa bukuria e natyrës ju bënë shoqëri

Vetëm me FIBULA,

Nisje direkte për Antalya dhe Bodrum nga:

Prishtina, Shkupi, Tirana, Zvicra, Gjermania, Austria, Belgjika dhe gjithë Evropa!

KEFALUKA HOTEL 5*

5* – ULTRA All Inclusive, BODRUM – Turqi

Prej: 836€ për person në dhomë dyshe

7 ditë/ 6 netë

Në çmim përfshihet:

Fluturimi direkt për Bodrum

Transferi: aeroport – hotel – aeroport


Asistencë e stafit FIBULA me bazë në Bodrum 24/7, gjatë gjithë kohës.

Taksa e aeroportit: 40€.

Zgjidhni ofertën tuaj, dhe kënaquni 🌹

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

https://www.fibula-ks.com

Ju mirëpresim në zyrat tona në:

038/045/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren

045 373 666, Gjakovë

@fibulakosova #fibulawithstyle #fibulakosova #travel #love #fun #summer #staysafe

#turkey #love #fun #art #travel #healthy #bodrumturkey

Lexo edhe

Video