Pushime të paharruara në Vera hotel restuarant

Pushime të paharruara në Vera hotel restuarant

Shqipëria ka plazhet më të bukura në Evropë dhe është një vend ideal për të kaluar pushime të paharruara.

Për një pushim të këndshëm dhe relaksues ju mund të zgjidhni hotel restaurant Vera.


Restuarant Verën mund ta gjeni te Shkëmbi i Kavajës në Durrës.Pronari i hotelit është kosovar. 

Kryesisht mund të shijoni ushqim kosovar dhe të gjeni mirëpritjen kosovare. Pije freskuese, komoditet, çmime të lira, pamje e bukur.  Pushime të paharruara, muzikë po ashtu.

Video

error: