Vazhdon dezinfektimi në Lipjan

Vazhdon dezinfektimi në Lipjan

Në Komunën e Lipjanit edhe sot ka vazhduar dezinfektimi i rrugëve dhe sheshit të qytetit.


Komuna e Lipjanit thotë se në vazhdimësi po merr masa preventive për parandalimin e virusit COVID-19.

Lexo edhe

Video

error: