Vazhdojnë reduktimet e energjisë në qendër të Prishtinës

Vazhdojnë reduktimet e energjisë në qendër të Prishtinës

Që nga orët e mëngjesit lagjja e Muhaxherëve në Prishtinë, është pa energji elektrike.


KEDS deri në këto momente nuk ka njoftuar për ndërprerje të energjisë për shkak të planeve rregulluese apo problemi në rrjet.

Edhe ditën e hënë e gjithë lagjja e Muhaxherëve ishte pa energji elektrike, gjë që ka shkaktuar shumë probleme te qytetarët dhe bizneset e kësaj pjese.

Lexo edhe

Video