VAR-i vendoset në Serie B

VAR-i vendoset në Serie B

Teknologjia VAR arrin në ligën e dytë të Italisë.

Seria B e futbollit italian do të fillojë nga sezoni 2021/22 përdorimin e teknologjinë VAR, konfirmoi sekretari i Përgjithshëm i Federatës Italiane të Futbollit, Marco Brunelli.


Seria A është një nga ligat e para që paraqet ndihmën e teknologjisë VAR, dhe nga ky sezon, Seria B do të bëjë të njëjtën gjë.

Seria B përdori VAR vetëm në playoff sezonin e kaluar. Seria A dhe B do të fillojnë më 21 gusht.

Video

error: