Valheryi paralajmëron 30 miliardë euro investime në rajon

Komisioneri evropian për Zgjerim dhe Fqinjësi të Mirë, Oliver Valheryi, ka kërkuar bashkëpunim më të madh të vendeve të Ballkanit Perëndimor në krijimin e një tregu të përbashkët rajonal. Në një konferencë për media, të cilën e mbajti me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, pas Samitit të Tiranës, Valheryi, tha se në Ballkan do të … Continue reading Valheryi paralajmëron 30 miliardë euro investime në rajon