Valdete Daka infektohet me COVID, Kurteshi iu kërkon kolegëve të KQZ-së të mbajnë maskat

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, është infektuar me COVID-19.


Ajo po qëndron në izolim dhe nuk është duke kryesuar mbledhjen e sotme. Këtë mbledhje po e kryeson, Cemajl Kurtishi.

Për këtë, anëtari i LVV-së, Sami Kurteshi iu është lutur anëtarëve të komisionit që të mbajnë maskat.

Lexo edhe

Video