Ushqimet që mund ta ngadalësojnë plakjen

Ne nuk mund ta ndalojmë procesin e plakjes, por mund ta ngadalësojmë pak. Ka disa ushqime që mund të ngadalësojnë procesin e plakjes, veçanërisht pas moshës 50-vjeç. Avokado Nutricionistja Laura Burak thotë se avokado është i pasur me yndyra të shëndetshme për zemrën dhe fibra, vitaminë B, kalium dhe vitamina A, C, E dhe K. … Continue reading Ushqimet që mund ta ngadalësojnë plakjen