Uran Ismaili mban premtimin ndaj të moshuarve të Ulpianës

Uran Ismaili mban premtimin ndaj të moshuarve të Ulpianës

Kandidati për Kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili ka vazhduar edhe sot me rregullime nëpër Prishtinë.

Këtë herë e ai ka mbajtur një premtim që e kishte dhënë disa javë më parë te disa të moshuar.


Në Ulpianë, në këndin e shahut ku luajnë të moshuarit, Ismaili kur ishte ditë më parë në vizitë u kishte premtuar se do ta rregullonte atë.

“Në bujtjen e parë në Ulpianë te Teuta dhe Bedi, gjatë vizitës nëpër lagje kam taku të disa të moshuar duke lujtë shah në një hapësirë të improvizume, e krijume nga vetë ata. Me ekipën i patëm premtu se kemi me u kthy me ndreqë këndin e tyre të shahut.
E përmirësum hapësirën e tyre të lojës duke e lënë një shenjë si zotim, se posaçërisht të moshuarit do ta kenë një Prishtinë e cila vazhdimisht do të kujdeset për ata.”, ka thënë Ismaii.

Lexo edhe

Video

error: