Unaza e Prishtinës shndërrohet sot në qarkore njëkahëshe për automjetet

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot dhe nesër do të testojnë shndërrimin e gjithë unazës qendrore në rrugë njëkahëshe për vetura. Sipas kryetarit të komunës, Perparim Rama njëra korsi do të jetë për vetura, kurse tjetra për shëtitje në këmbë dhe me biçikleta. Në njoftim thuhet se gjatë gjithë vikendit rrugët do të jenë … Continue reading Unaza e Prishtinës shndërrohet sot në qarkore njëkahëshe për automjetet