Ukraina lë të kuptohet se një kundërsulm mund të fillojë së shpejti

Ukraina lë të kuptohet se një kundërsulm mund të fillojë së shpejti

Kundërofensiva e shumëpritur e Ukrainës për kthimin e territorit të humbur mund të fillojë së shpejti.

Shërbimi Informativ i Mbrojtjes Kombëtare la të kuptohet për disa zhvillime sot.


“Do të ketë zhvillime shumë të mprehta në të gjithë frontin në të ardhmen e afërt. Nuk bëhet fjalë për detyrim për asnjë datë, megjithatë, ne duhet të marrim parasysh faktorin e Ditës së Pavarësisë së Ukrainës,” tha zëdhënësi Andriy Yusov.

“Agjencia Qendrore e Inteligjencës ka thënë për një kohë të gjatë se gushti dhe shtatori do të jenë periudha jashtëzakonisht të rëndësishme për zhvillime të mëtejshme në të gjithë frontin,” shtoi ai.

Ndryshe, dita e pavarësisë së Ukrainës është 24 gushti.

Lexo edhe

Video