Ujërat e zeza vërshojnë rrugën “Rrustem Statovci” në Prishtinë

Ka tri ditë që rruga “Rrustem Statovci” në Prishtinë është vërshuar nga ujërat e zeza nga bllokimi i një pusete.

Qytetarët janë ankuar në KRU “Prishtina” për mossaninimin e këtij problemi.


Kapllan Parduzi ushtrues detyrë i Kryeshefit të KRU Prishtinës, tha për KosovaPress se janë njoftuar tash për këtë problem dhe se brenda një ore ekipet do ta sanojnë.

Lexo edhe

Video

error: