UBT hap zyrtarisht regjistrimet për “Global UBT Fest 2021”

Festivali më i madh akademik i dijes në Evropë, “Global UBT Fest 2021” po vjen edhe këtë verë, me shumë aktivitete të larmishme, me qëllim ngritjen e dijes, inovacionit dhe zhvillimit. Zyrtarisht, rektori i UBT-së, prof. dr Edmond Hajrizi, ka bërë hapjen e regjistrimeve për këtë ngjarje madhore akademike, që do të mbledhë me vete … Continue reading UBT hap zyrtarisht regjistrimet për “Global UBT Fest 2021”