U vazhdohet paraburgimi dy të dyshuarve për rrëmbimin e biznesmenit Bedri Rexhepi

Dy të dyshuarve për veprën penale të rrëmbimit në rastin e biznesmenit Bedri Rexhepi u është vazhduar masa e paraburgimit. Ata akuzohen nga Prokuroria Themelore e Prishtinës se më datën 08.04.2021 kanë planifikuar dhe në koordinim me njëri-tjetrin kanë rrëmbyer Bedri Rexhepin, i cili deri tani rezulton i zhdukur dhe nuk dihet asgjë për fatin … Continue reading U vazhdohet paraburgimi dy të dyshuarve për rrëmbimin e biznesmenit Bedri Rexhepi