U shtir si agjent i CIA-s dhe AKI-së, kërkoi të holla për zbardhjen e rastit të Bedri Rexhepit, arrestohet 48-vjeçari

Policia e Kosovës në bashkepunim me AKI-n arrestoi sot (e hënë) një 48-vjeçar me inicialet S.G., shtetas i Republikës së Kosovës si i dyshuar për veprat mashtrim, prezantim i rremë, shantazh, falsifikim të dokumenteve si dhe manipulim të provave. KosovaPress mësoi nga burimet e saj se i arrestuari ka të bëjë me rastin e zhdukjes … Continue reading U shtir si agjent i CIA-s dhe AKI-së, kërkoi të holla për zbardhjen e rastit të Bedri Rexhepit, arrestohet 48-vjeçari