Twitter kufizon “Space”

Twitter kufizon “Space”

Twitter do të ndalojë profilet me 600 ose më shumë ndjekës të jenë nikoqirë të “Space” në aplikacionin celular.

Twitter së fundmi prezantoi “Space”, ku një numër i pakufizuar njerëzish mblidhen dhe diskutojnë tema të ndryshme.


Në “dhomën” e njohur audio, nikoqiri mund të lejojë këdo të flasë, por tani ata kanë vendosur që profilet me 600+ ndjekës nuk mund të jenë nikoqirë, por mund të bashkohen vetëm me një “Space” tjetër.

Kjo ide do të implementohet kur të dalë në treg azhurnimi i fundit për aplikacionin celular për përdoruesit e Android dhe iOS.

Twitter gjithashtu planifikon të prezantojë “Space” për ata që përdorin këtë rrjet shoqëror përmes internetit.

Lexo edhe

Video