Tuti Sejdiu përfaqëson Kosovën në Izrael, takon edhe ambasadoren e Kosovës

Tuti Sejdiu përfaqëson Kosovën në Izrael, takon edhe ambasadoren e Kosovës

Miss Universe Kosova 2021, Tuti Sejdiu ka takuar ambasadoren Ines Demirin dhe stafin e Ambasadës se Kosovës në Izrael, ku ka thënë se pozitiviteti dhe përkrahja e tyre është fakt që shqiptarët i kanë dyert e hapura kudo në botë.


Ajo po qëndron në Izrael, ku do ta përfaqësojë Kosovën në garën madhështore të Miss Universe, e cila do të mbahet më 13 dhjetor.

Video