Trusti është i yni, jo i qeverisë (Foto)

Trusti është i yni, jo i qeverisë (Foto)

Me këtë thirrje qindra qytetarë kanë protestuar para Qeverisë së Kosovës. Ata kërkuan që t’iu mundësohet tërheqja e 10-30 % të Trust-it.

Qytetarët kërkuan edhe nga partia opozitare të votohet, duke thënë se 90% e qytetarëve janë të interesuar të tërheqin kursimet e tyre pensionale.


Kryetari i sindikatës së KEK-ut, Nexhat Llumnica ka thënë se deputetët nëse janë të popullit, duhet ta votojnë Trustin.

Të pranishëm në këtë protesta ishin edhe deputetët nga radhët e AAK’së dhe PDK’së.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.