Trupa shtesë të NATO-s në gatishmëri për dislokim në Kosovë

Komandanti i Komandës së Forcave të Përbashkëta të NATO-s në Napoli, admirali Stuart Munsch, ka vizituar KFOR-in ku është takuar me komandantin Angelo Michele Ristuccia. Ata kanë diskutuar për dislokimin e 700 trupave shtresë në Kosovë si dhe dislokimin e mundshëm të një batalioni tjetër rezervë që është vendosur në gatishmëri të lartë. Kështu ka … Continue reading Trupa shtesë të NATO-s në gatishmëri për dislokim në Kosovë