TRIP TAXI sjell për ju super ofertë për të premte dhe të shtune

TRIP TAXI sjell për ju super ofertë për të premte dhe të shtune

Kompania TRIP Taxi do të sjellë për ju një super ofertë për të premte e të shtune.

Shërbimet më të mira të TRIP TAXI  – kudo që shkon perimetri rreth Prishtinës vetëm 𝟮.𝟱 euro.

Tripin gjithmonë me vete e ki

Numrat e telefonit:


044 10 10 50

045 10 10 50

048 10 10 50

0800 10 10 5📞

#triptaxi #kudo #ntrip #taxi #bestservice #besttaxi #thirretripin #prishtina #fushekosove

Lexo edhe

Video