“Trip Taxi” hap konkurs për shoferë

“Trip Taxi” hap konkurs për shoferë

Kompania “Trip Taxi” ka hapur konkurs pune për shofer/shofere të re.

Nëse ju jeni duke kërkuar një punë si shofer apo shofere atëherë mundësinë e mirë e keni tek “Trip Taxi”.


Për më shumë kontaktoni edhe në numrin 044 10 10 50, 045 10 10 50 dhe 048 10 10 50

Numri Kontaktues për intervista:

👉 +383 48 10 10 52 👈

Lexo edhe

Video

error: