Tri komuna mbesin pa ujë të pijshëm

Tri komuna mbesin pa ujë të pijshëm

Gjakova, Rahoveci dhe Prizreni kanë mbetur pa ujë për shkak të një defekti në gypin kryesor të furnizimit.


Kompania rajonale e Ujësjellësit “Gjakova” njofton se është paraqitur një defekt në gypin kryesor fi 800 tek “Pika e Zezë”-Gjakovë, dhe se për këtë arsye janë detyruar ta ndërpresim furnizimin me ujë për gjithë zonën e  mbulueshmërisë.

“Rikthimi i furnizimit me ujë nuk mundë të ndodhë deri nesër, për shkak të natyrës së ndërlikuar të punimeve”, thuhet në njoftimin e KRU “Gjakova”.

Lexo edhe

Video