Tri kombinimet më të këqija martesore në Zodiak

Tri kombinimet më të këqija martesore në Zodiak

Nuk dihet se cila është më e keqe, nëse të futemi në ujërat bashkëshortore apo të kombinoheni me këto shenja të horoskopit.

Luani dhe Akrepi – një recetë për dënimin

Të dyja shenjat janë jashtëzakonisht të forta, kanë një karakter brutal dhe të dyja shenjat sulmojnë kur ndihen të kërcënuar pa menduar fare. Luani me mizorinë e tij intelektuale dhe Akrepi me helmin e tij, i cili i qëndron gjatë në venat kur digjet. Përplasja e këtyre dy personazheve është fjalë për fjalë një luftë për jetën!

Dashi dhe Gaforrja – një investim i dështuar

Dashi, për shkak të anës impulsive dhe karakterit të tij pionier, është në thelb një lojtar solo. Ai jep shumë, por edhe pret shumë. Ai është i hapur, me plot pasion dhe e thotë mendimin e tij qartë dhe saktë.


Këto janë virtytet e tij, të cilat mund të jenë edhe të meta në të njëjtën kohë. Sepse nëse nuk ke forcë ta ndjekësh Dashin, ta kthesh dashurinë me të njëjtën energji, ai kthehet lehtësisht dhe ikën! Ai dehet me fjalë të vrazhda dhe të drejtpërdrejta.

Pasi Dashi kthehet dhe largohet, ai nuk kthehet më.

Dashi i fortë, i vrazhdë, i tij, me reagime të shpejta. Gaforrja është e butë, sensuale, mjafton një fjalë e ashpër nga Dashi dhe kanceri mbyllet në llogoren e tij! Pastaj ndjen dhimbje, tërhiqet dhe vuan. Dashi nuk e ndjen atë, ai shqetësohet nga tërheqja e Gaforres, dhe kështu ata largohen ngadalë nga njëri-tjetri dhe historia e tyre e martesës përfundon…

Akrepi dhe Peshqit – ka brutalitet

Akrepat janë në radhë të parë brutalë me intuitën e tyre dhe të fortë deri në palcë me emocionet e tyre të dashura dhe seksuale. Ata e njohin topin e parë vetëm nëse mendoni në mendjen tuaj se po i bashkoni!

Akrepi është i pamposhtur. Një peshk që është ëndërrimtar, që shpesh është në botën e tij dhe në mendimet e veta dhe që nuk është e çuditshme të gënjesh. Kur Akrepi e ndjen këtë, pason një sulm frontal, emocional dhe verbal. Me këtë qasje, Akrepi fjalë për fjalë i copëton Peshqit nga ana emocionale dhe morale.

Lexo edhe

Video