Treshja e LDK-së nuk voton as sot për presidentin

Treshja e LDK-së nuk voton as sot për presidentin

As në vazhdimin e seancës së sotme nuk votuan treshja e LDK-së, Avdullah Hoti, Agim Veliu, Driton Selmanaj.


Por me prezencën e dy deputetëve nga radhët e minoriteteve joserbe, Fadil Gashi dhe Adem Hoxha, mosvotimi i tyre do të jetë i pavlerë, pasi janë siguruar votat e duhura për zgjedhjen e presidentit.

Lexo edhe

Video

error: