Transporti urban pa pagesë për vikend në Prishtinë

Transporti urban pa pagesë për vikend në Prishtinë

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se nesër dhe pasnesër, më datë 21 dhe 22 maj, transporti me trafiku urban, do të jetë pa pagesë.


“Për të mirën e Kryeqytetit, ju inkurajojmë që sa më shumë të përdorni transportin publik dhe  alternativ”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video