Totaj merr përkrahjen e grave: Zotohet për gjithëpërfshirje

Totaj merr përkrahjen e grave: Zotohet për gjithëpërfshirje

Kandidati i PDK-së për Kryetar të Prizrenit Shaqir Totaj merr përkrahje të madhe nga gratë në Prizren, zotohet për gjithëpërfshirje dhe barazi gjinore në të gjitha drejtoritë dhe institucionet komunale.


“Gratë janë shtylla e familjes dhe shoqërisë tonë. Si kryetar i ardhshëm i komunës, do të punojmë pa ndalur që pozita e grave në Prizren të përmirësohet vazhdimisht. Në qeverisjen tonë do të respektohet barazia gjinore dhe zotohem se do të emëroj gra në gjysmën e drejtorive komunale.”- ka thënë Totaj.

https://www.facebook.com/watch/?v=723780009018283

Lexo edhe

Video

error: