Top oferta ekskluzive për pushime në Velipojë

Top oferta ekskluzive për pushime në Velipojë

GMICA Travel ka publikuar disa oferta fantastike e me çmime të arsyeshme për pushimet në Velipojë.

Përveç transportit komodë, në këtë ofertë janë të përshirë disa hotele të cilat kanë ambiente e ushqim perfekt, ndërsa juve iu mbet vetëm ta zgjidheni vendin e preferuar.

🔥🔥Pushime në Velipojë 🔥🔥

TOP OFERTAT EKSLUZIVE ( VERA 2022 )

Çdo ditë /Nisje-Kthim

HOTEL LAKAJ **** – Velipojë

Prej 30 euro nata mëngjes-darkë

HOTEL REAL**** – Velipojë

Prej 30 euro nata

Mëngjes-darkë

HOTEL ARDA **** – Velipojë

Prej 35 euro nata

Mëngjes-drekë-darkë

HOTEL HOLIDAY **** – Velipojë

Prej 25 euro nata

Mëngjes-darkë

HOTEL QETSIA **** – Velipojë

Prej 28 euro nata

Mëngjes drekë-darkë

HOTEL LONDON **** Velipojë


Prej 30 euro nata

Mëngjes drekë-darkë

HOTEL ARGENTI **** Velipojë

Prej 20 euro nata FB

➖extra bileta e autobusit

PRISHTINË-VELIPOJË-PRISHTINË

✔️Në çmimin përfshihet:

✔️Akomodimi në Hotel

✔️Mëngjes, drekë, darkë

✔️Shezllonat në pishinë

✔️kafe dhe elmësira gjatë gjithë rrugës

✔️free Wi-Fi/në autobus

Nisja:

05:30 nga Prishtina

05:00 nga Lipjani

04:15 nga Gjilani

04:45 nga Ferizaj

Kthimi nga Velipoja 16:00

Akomodimi do jetë në dhoma dyshe, treshe dhe katërshe

Adresa 🏡 bulevardi “Bill Clinton”, në Dardani-Prishtinë

Rezervime online +38344553550

Lexo edhe

Video