Tokyo 2020, vendi ku Kosova lufton për të artën

Tanimë në Tokio kanë arritur shumica e sportistëve të Kosovës të cilët do ta përfaqësojnë vendin tonë në Lojërat Olimpike Tokyo 2020. Gjithashtu, ka arritur edhe delegacioni i Komitetit Olimpik i Kosovës, i cili po mbështet 11-shën tonë e cili pritet të kthehet me medalje. Të gjithë ekipi i Kosovës dhe KOK, kanë rezultuar negativ … Continue reading Tokyo 2020, vendi ku Kosova lufton për të artën