Tirana International Hotel, ofertë speciale për të gjithë ju që do të vizitoni Tiranën

Tirana International Hotel, ofertë speciale për të gjithë ju që do të vizitoni Tiranën

Po mendoni të vizitoni Tiranën? Nëse po, Tirana International Hotel & Conference Centre ju mirëpret me një ofertë speciale.

Dhoma dyshe për 36euro/person, ndërsa dhoma teke për 63 euro/person. Për fëmijë nën 8 vjeç – falas.

Në këtë ofertë përfshihet akomodimi, mëngjesi, parkimi de taksa.

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre është “Hoteli dhe Qendra e Konferencave” e vetme, më e madhe dhe më prestigjioze në Shqipëri, i pozicionuar në Sheshin Qendror të Tiranës. Hoteli ofron luksin dhe shërbimin e tij më të mirë.

Duke kombinuar një pozicion vërtet strategjik dhe një pamje mbresëlënëse të kryeqytetit të Shqipërisë, ju garantohet një qëndrim i paharruar.


Për info ose rezervime kontaktoni në:

+355684068172

+355686038980

042234185

💌 [email protected]

Video