Therje me thikë në Fushë Kosovë

Therje me thikë në Fushë Kosovë

Një person është dërguar në QKUK për trajtim mjekësor pasi që i njëjti është sulmuar me thikë nga një person i panjohur.


Rasti ka ndodhur mbrëmë në Fushë Kosovë dhe është duke u hetuar nga njësitet relevante policore.

Lexo edhe

Video