Tetë viktimat e aksidentit në Kroaci pritet të varrosen nesër, dy të tjerëve do t’iu bëhet obduksioni

Dhjetë trupat e pajetë, të cilët humbën jetën tragjikisht në aksidentin ne Kroaci, pritet që të transportohen nesër në Kosovë. Trupave të Kujtim Kastratit dhe Ahmet Hoxhës, njëri 40 vjeçar e tjetri 55, duhet t’iu bëhet obduksioni. Të dy ishin familjarë mes vete dhe për këta të fundit, nuk ka pasur të afërm të cilët … Continue reading Tetë viktimat e aksidentit në Kroaci pritet të varrosen nesër, dy të tjerëve do t’iu bëhet obduksioni