Terreni i papërshtatshëm, rrëshqet fotografi  

Terreni i papërshtatshëm, rrëshqet fotografi  

Se kameramanët dhe fotografët e kanë punën e vështirë kjo nuk diskutohet dhe këtë e dëshmon edhe ky moment gjatë një ngjarje të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.

Gjatë përpjekjes për të kapur këndin më të mirë, fotografi i KOK-ut është rrëzuar.


Kjo edhe për shkak të motit me shi dhe terrenit aspak të përshtatshëm ku ishte organizuar aktiviteti.

Lexo edhe

Video

error: