Termokos përmbyllë sezonin ngrohës për konsumatorë

Termokos përmbyllë sezonin ngrohës për konsumatorë

Bazuar në Ligjin për ngrohje dhe në Planin e furnizimit me ngrohje, ndërmarrja Termokos sonte do të përfundojë sezonin ngrohës 2019/20.


Në një komunikatë për media thuhet se ky ishte njëri ndër sezonet më të suksesshme deri më tani, i cili ka reflektuar në ngritjen e cilësisë së shërbimeve për rreth 15 mijë konsumatorë pa asnjë ditë ndërprerje.

 

Lexo edhe

Video