Tërmet në Shqipëri

Tërmet në Shqipëri

Dridhje tektonike janë regjistruar sot (e enjte) në Korçë të Shqipërisë. Qendra Sizmologjike Euro-Mediterane (EMSC) njoftoi shkalla e dridhjes ishte 2.6 të Rihterit, ndërsa është regjistruar në ora 08:56.

Kjo shkallë e dridhjes konsiderohet e vogël dhe pa dëme.


Kujtojmë se më 26 nëntor të vitit 2019, Shqipëria ishte tronditur kur një tërmet me 6.4 shkallë të Rihterit kishte shkaktuar vdekjen e 51 personave.

Lexo edhe

Video